Vers vlees

Varkensvlees

* Orloffgebraad
* Ardeens gebraad
* Mignongebraad
* Varkensgebraad, eventueel met spek gelardeerd
* Gemarineerd varkenshaasje (in rode wijn en kruiden)

Rundsvlees, kalfsvlees en lamsvlees

* 1ste keus rosbief * 1ste keus kalfsgebraad
* Entrecôte * Kalfsrollade
* Rumsteaks * Kalfszwezerikken
* Rundsfilet pur * Lamskoteletten
* Côte à l'os * Lamskroon
  * Lamsbout

Gevogelte en wild

* Kippefilets, kalkoenfilets, kalkoen
* Gevulde kalkoenrollade (met gehakt, peterselie en champignons)
* Gefarceerde kalkoen of gefarceerde kalkoenfilet
(= opgevuld met gehakt, peterselie, champignons)
* Kwartels, parelhoen, parelhoenfilets, fazant, eendeborst
* Hazebouten, hazeruggen, hertekalfsfilets

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld!

 

Slagerij - Traiteur - Catering Desanghere | Veldegemsestraat 98, 8210 Veldegem  (West-Vlaanderen) | T. 050 27 72 53 | F. 050 27 72 53 | info@slagerijdesanghere.be