Hoofdgerechten

Vlees- en wildgerechten

Soorten

Prijs / persoon

Ardeens gebraad met bourgondische saus

€ 10,50

Orloffgebraad met mosterdsaus

€ 10,50

Gemarineerde varkenshaas met roze pepersaus

€ 11,50

Filet van jong kalkoen met veenbessensaus

€ 11,50

Opgevulde kalkoenrollade in passievruchtensaus

€ 12,50

Opgevulde kippenfilet met kruidenkaassaus

€ 12,50

Fazantenfilet met portosausje

€ 20,00

Geroosterde eendenborstfilet met portosaus

€ 22,00

Parelhoenfilet met Normandische saus

€ 20,00

Pure filet van hertenkalf met grand veneursaus

€ 28,00

Medaillon van kalf met amandelroomsausje

€ 26,00

Visgerechten

Soorten

Prijs / persoon

Gepocheerde zalmfilet met hollandaise saus

€ 18,00

Vispannetje van het huis

€ 19,00

Onze hoofdgerechten zijn niet voorzien van groenten, fruit of aardappelbereidingen. Deze garnituren kan u zelf kiezen uit de rubrieken bijgerechten en aardappelbereidingen.

De gepubliceerde prijzen zijn informatief en niet bindend indien fout vermeld.